Goed verzekerd zijn is op Curacao net zo belangrijk als in Nederland !!!!

 

- Bij veel verhuur bedrijven is de minimale leeftijd 23 jaar om een wagen te huren.

 

- Veel verhuurders bieden uitsluitend een WA-verzekering aan waardoor je bij diefstal of een schade door je eigen schuld volledig aansprakelijk bent voor de schade, waardoor je in vervelende situaties kunt komen want wie bepaald wat de waarde is van een veelal oude wagen, en hoe ga je dat betalen.

 

- is de verzekering wel afgesloten voor een huurwagen of zoals veel gebeurd particulier waardoor de verzekering niet uitkeert na een schade als blijkt dat het een huurwagen betreft.

 

- soms moet je dagen of weken wachten totdat de wagen na een schade of defect weer gemaakt is.

 

Stageautoverhuur heeft als specialist op het gebied van verhuren aan stagaires een speciaal produkt afgesloten:

 

All risks verzekering zonder leeftijdsbeperkingen speciaal afgesloten voor verhuur aan stagaires.

Dus geen onduidelijkheid bij een diefstal of eigen schuld schade. Bij ons kost dit maximaal je eigen risico, voor wa schade € 500.00 p.g. En voor casco schade € 750,00 p.g.

 

In de verzekering is inbegrepen een ongevallen inzittendenverzekering voor overlijden en blijvende invaliditeit voor de bestuurder en de passagiers.

 

Vervangend vervoer is bij ons standaard geregeld na een schade of defect wordt er door ons gelijk een vervangende wagen geleverd zodat je gewoon naar je stageadres kan of naar een van de mooie stranden.

 

Dus als je voor ons kiest dan kies je voor zekerheid, duidelijkheid en transparantie en een stage zonder auto zorgen.