Columbus Car Rental B.V. geeft bedrijven de mogelijkheid om het wagenpark in te zetten als rijdende reklame objecten.

De wagens kunnen worden voorzien van iedere vorm van reklame uiting, mits dit niet tot gevaarlijke situaties leid voor onze huurders.

Ons wagenpark betaat uitsluitend uit nieuwe wagens die allemaal in 2011 zijn aangeschaft, dus zeer representatief.

Onze wagens zijn allemaal voor langere periodes verhuurt waardoor u de garantie heeft dat uw reklame op het gehele eiland exposure heeft.

Zoals u weet is naast reklame op radio/tv het zeer vestandig om uw advertentie boodschap  visueel te maken waardoor uw boodschap duidelijker overkomt en u door de combinatie van radio/tv en het visueel maken van uw reklame een nog beter rendement zou kunnen halen uit uw reklame budget.

Inmiddels maken diverse bedrijven op Curacao gebruik van onze mogelijkheid tot adverteren en de eerste reacties zijn zeer positief te noemen. De bedrijven geven aan dat hun naamsbekendheid in een korte periode aanzienlijk is vergroot.

De tarieven die wij hanteren zijn uiterst scherp te noemen in vergelijking met andere media waar u uw reklame uitingen  koopt.

Graag geven wij in een persoonlijk gesprek nadere uitleg over de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Voor het maken van een afspraak kunt u een mail zenden aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.