Niet alleen qua looks, maar ook qua gevoel is het binnenste van de Picanto een heel verschil. De gebruikte materialen zijn van een goede kwaliteit. Dat er harde kunststoffen zijn gebruikt is onvermijdelijk in deze prijsklasse, maar de manier waarop het toegepast is verdient een compliment. Dat Kia vooruitstrevend wil zijn met de Picanto bewijst ook de optielijst. Keyless entry, een start-/stopknop, verwarmbaar stuurwiel(!), knie-airbag en de eerder genoemde LED-verlichting in de koplampen zijn unieke features in zijn klasse. De lijst met uitrusting omvat daarnaast ook een Bluetooth-carkit, climate control, USB/iPod-aansluiting en automatische verlichting met follow-me-home functie.Compleet nieuwe Swift:

Met de compleet nieuwe Swift is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het wereldwijde succesverhaal van dit model. Met een geoptimaliseerd ontwerp, nog betere rijeigenschappen, een superzuinige motor en prestaties die zowel het milieu als de sportieve rijder meer dan tevreden stellen. Hierdoor staat niets de nieuwe Suzuki Swift in de weg opnieuw een leidende positie in te nemen in zijn klasse.Uitgesproken ontwerp en lekker ruim interieur in een splinternieuwe 5-deurs stadsauto.Combineer in het oog springende looks, een rijk uitgerust interieur, slimme gadgets en een betaalbare prijs... en je hebt de compleet nieuwe Chevrolet Spark. Achter het compacte uiterlijk schuilt een ruime binnenruimte met plaats voor vijf volwassenen. Kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en slimme ontwerpdetails ronden het geheel af tot één van de meest veilige, comfortabele en praktische auto’s in zijn klasse.

Ontdek de frisse en veelzijdige Kia Picanto.

Alle ruimte en toch zo compact.

De Picanto biedt ruimte in overvloed, waarmee zowel winkeltrips als lange vakantie geen probleem zijn. De Kia Picanto weet altijd raad met uw wensen. Of u nu met vrienden op stap wilt. Of juist veel spullen te vervoeren heeft. De Kia Picanto heeft het allemaal._

De i10 is een automodel van de Zuid-Koreaanse autoconstructeur Hyundai. Hij vervangt sinds 2007de Hyundai Atos. In maart 2010 stelde Hyundai op het autosalon van Parijs een volledig vernieuwde versie van de i10 voor, deze ging enkele maanden later in productie. De i10 hoort tot de miniklasse auto's.